+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Helm las>Topéng Welding

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025728883.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025720418.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025104481.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025455696.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025574838.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145025502927.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605145026997188.jpg

Mexin Lampu otomatis ngarobah topéng las

Hébat pikeun TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kalayan Fitur Grinding.

Ukuran Nempoan Super ageung "90mm * 34mm" kalayan 2 Sensor Premium

Kajelasan anu langkung saé, tampilan warna anu leres 1/3/3/3 Kejelasan Optik

Ngaronjat umur batré 

Kanyamanan anu hadé kalayan gaya pangsi Headband 

tanya
  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • video

  • panalungtikan

gambaran

Pamutahiran Téhnologi True True kana hélik las las-ningkatkeun pisibilitas sareng ngirangan galur panon ku ngaminimalkeun pewarnaan jeruk nipis tradisional dina layar tempoan helm.

Spesifikasi téknis

● Kajelasan anu Hadé, Tampilan Warna Nyata

Ayeuna anjeun tiasa ngajantenkeun pandangan anu langkung saé langkung saé.

Ngaronjatkeun helm las ku téknologi warna sajati ngalestarikeun 1/3/3/3 anu aya

rating kajelasan optik, tapi ningkatkeun pisibilitas ku ngirangan warna héjo jeruk nipis.

● visi lega

Teknologi Warna Sejati ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur ningali anu langkung saé, tapi ogé ningali deui. "90mm * 34mm" luas nempoan ageung masihan anjeun seueur pandangan anu aya hubunganna sareng daérah las, anu ningkatkeun kendali operator.

● Bando Nyaman 

Headband kalayan bantal kanyamanan ageung nyayogikeun pangaturan anu éksténsif, pangaturan sareng ningkat pangrojong pikeun pas sareng kanyamanan anu langkung saé


Bungkusan & pengiriman barang

pak-pakan 

hiji

1) helm sareng na 

   lieur

2, Pék helm ku kantong plastik3) Ngabéréskeun 20 kotak warna dina handapeun karton4) Pasang kana 20 petunjuk5) Pasang 20 helm kuli sareng sénsor kana kasus pembungkus6) Bungkusan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus hiji (lami)

pak-pakan 

dua


1) helm sareng na 

   lieur

2) Bungkus helm sareng 

   kantong plastik

3) Pasang 16 petunjuk kana kotak bungkus4) Pasang 16 hélem hérek sareng sél kana kotak bungkus

5) Pakét: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Perhatoskeun: Cara ieu kemasan henteu kotak-kotak warna.

pak-pakan


tilu


1) Pek las 

kantong sareng kantong plastik

2) Pasang petunjukna 

 kotak warna

3) Pasang helm las kimpel sareng kantong plastik kana kotak warna4) Pasang Genem hélem anu dibungkus sénsitip kana bungkus luar5) Bungkusan: (740mm × 345mm × 490mm)
Catetan: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus tilu (lami)
video

panalungtikan
Taros Kami