+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Helm las>Topéng Welding

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568016630602947.jpg

Mexin Hideung Warna Surya Powered Otomatis Gelap Las Helm

Great for TIG MIG MMA , Plasma Applications with Grinding Feature.

Super Large Viewing Size “90mm*34mm”with 2 Premium Sensors

Better clarity , true color view  1/1/1/3 Optical Clarity

Increased battery life 

Superior comfort with the pivot style Headband 

tanya
  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran

The True Color Technology upgrade to Mexin welding helmets-improves visibility and reduces eye strain by minimizing the traditional lime green coloring in the helmet view screen.


Spesifikasi téknis

●Better Clarity , Real Color View

Now you can make a good view even better.

Upgrading the welding helmet with true color technology preserves the existing 1/1/1/3

optical clarity rating , but improves visibility by reducing the lime green tint.

●Broad vision

True Color technology enables you to not only see better , but also see more . The“90mm*34mm”large viewing area gives you a full range of vision in relation to the welding area , which enhances operator control.

●Comfortable Headband 

Headband  with oversized comfort cushion provides extensive adjustability ,settings and improved support for better fit and comfort.


Bungkusan & pengiriman barang

pak-pakan 

hiji

1) helm sareng na 

   lieur

2, Pék helm ku kantong plastik 3) Ngabéréskeun 20 kotak warna dina handapeun karton 4) Pasang kana 20 petunjuk 5) Pasang 20 helm kuli sareng sénsor kana kasus pembungkus 6) Bungkusan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus hiji (lami)

pak-pakan 

dua


1) helm sareng na 

   lieur

2) Bungkus helm sareng 

   kantong plastik

3) Pasang 16 petunjuk kana kotak bungkus 4) Pasang 16 hélem hérek sareng sél kana kotak bungkus

5) Pakét: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Perhatoskeun: Cara ieu kemasan henteu kotak-kotak warna.

pak-pakan


tilu


1) Pek las 

kantong sareng kantong plastik

2) Pasang petunjukna 

 kotak warna

3) Pasang helm las kimpel sareng kantong plastik kana kotak warna 4) Pasang Genem hélem anu dibungkus sénsitip kana bungkus luar 5) Bungkusan: (740mm × 345mm × 490mm)
Catetan: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus tilu (lami)
panalungtikan
Taros Kami