+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Lensa saringan helm saringan

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568106253824745.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568106253803267.jpg

Helm Las LY800A Kalayan 4 Sensor Arc Sensor Otomatis Ngabahekeun Lénsa

tanya
  • gambaran

  • panalungtikan

gambaran
  • Kristal cair tina palapis optik, palapis optik, sareng panyalindungan pikeun ngalindung sinar ultraviolét sareng sinar infra red diadopsi pikeun ngajagi operator las tina kacilakaan ku sinar harmfu sapertos sinar ultraviolét, sinar infra red.
  • Injap lampu kristal cairan ngadopsi téknologi anyar anu otomatis ngarobah lampu anu dikawasa ku lampu .multilayer LCD sareng kaca anu dilapisan sacara efektif ngeureunkeun sinar ultraviolét sareng infra sinar sareng bijil anu katingali kalayan gampang ku cara ngajagi panon operator, sareng jantenkeun ka. nengetan objék las kéngingkeun, sahingga ngirangan kimpalan ulangan, sareng ningkatkeun efisiensi.
  • Desain aslina téknologi transformasi otomatis anu dianggo dina ngatur circuit ngamungkinkeun pikeun kacasoca pikeun bisa ngarobah lampu anu kuat pikeun lampu poék. Salaku hasilna, éta tiasa ngalindungan bentuk panon urang anu kacilakaan ku busur ngadadak.
  • Desain asli pikeun saklar Anti gangguan ngaganggu teu tiasa ningali yén jarak las kusabab ayana komplek anu caket dieu.

Saringan ganda nyegah UV ngabahayakeun UV / IR sareng lampu anu nyeri anu kuat dina kasus ophthalmia listrik.

Batok cangkang PP ngajagi pameunteu urang tina nyimpang sareng bahan ngabahayakeun nalika las, ngirangan kamungkinan tatu.

Aliran hawa seger, efektif dina nyéépkeun gas ngabahayakeun sareng lebu domba sareng karusakan sanésna kanggo awak pikeun nyegah lumangsungna pneumoconiosis padamelan.

Bahan polimér, kakuatan tinggi, bocor cahaya langkung cocog pikeun tren ayeuna sareng rupa-rupa adaptasi kana rupa-rupa lingkungan pagawéan.

LY800A
Kelas optik1 / 1 / 1 / 2
Ukuran Saringan133 * 114 * 10mm
Area Nempo Aktip100 * 59.5mm
Ngiuhan LampuDIN4
Ngiuhan gelapDIN5 ~ 9/9 ~ 13
Ngadung NgadungVariabel Internal
Ngalihkeun Waktos 1 / 10000S
Pangaluyuan sénsitipKontrol Stepless
Reureuh Waktos0.1S ~ 0.8S
Sasayogian tanagaLi-batré & Surya
Dipeunteun Kamampuan Li-batré1200mAh
Batré anu tiasa digantinuhun
Suhu Operasi-5 ℃ ~ + 55 ℃
Nyimpen Suhu-20 ℃ ~ + 65 ℃
Low Amperage TIG Dipeunteun5amp
Sensor Arc4
Bahan TopéngPA / PP
Perlindungan UV / IR DIN16
ujiannuhun
Batré Rendahnuhun
ngagilingnuhun
motongnuhun
LEDteu
panalungtikan
Taros Kami