+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Lensa saringan helm saringan

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568107406345351.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568107406538054.png

Helm Las LY700C Kalayan 2 Arc Sensor Otomatis Ngagelarkeun Lénsa Las

tanya
  • gambaran

  • panalungtikan

gambaran
  • Kristal cair tina palapis optik, palapis optik, sareng panyalindungan pikeun ngalindung sinar ultraviolét sareng sinar infra red diadopsi pikeun ngajagi operator las tina kacilakaan ku sinar harmfu sapertos sinar ultraviolét, sinar infra red.
  • Injap lampu kristal cairan ngadopsi téknologi anyar anu otomatis ngarobah lampu anu dikawasa ku lampu .multilayer LCD sareng kaca anu dilapisan sacara efektif ngeureunkeun sinar ultraviolét sareng infra sinar sareng bijil anu katingali kalayan gampang ku cara ngajagi panon operator, sareng jantenkeun ka. nengetan objék las kéngingkeun, sahingga ngirangan kimpalan ulangan, sareng ningkatkeun efisiensi.
  • Desain aslina téknologi transformasi otomatis anu dianggo dina ngatur circuit ngamungkinkeun pikeun kacasoca pikeun bisa ngarobah lampu anu kuat pikeun lampu poék. Salaku hasilna, éta tiasa ngalindungan bentuk panon urang anu kacilakaan ku busur ngadadak.
  • Desain asli pikeun saklar Anti gangguan ngaganggu teu tiasa ningali yén jarak las kusabab ayana komplek anu caket dieu.

Saringan ganda nyegah UV ngabahayakeun UV / IR sareng lampu anu nyeri anu kuat dina kasus ophthalmia listrik.

Batok cangkang PP ngajagi pameunteu urang tina nyimpang sareng bahan ngabahayakeun nalika las, ngirangan kamungkinan tatu.

Aliran hawa seger, efektif dina nyéépkeun gas ngabahayakeun sareng lebu domba sareng karusakan sanésna kanggo awak pikeun nyegah lumangsungna pneumoconiosis padamelan.

Bahan polimér, kakuatan tinggi, bocor cahaya langkung cocog pikeun tren ayeuna sareng rupa-rupa adaptasi kana rupa-rupa lingkungan pagawéan.

LY700C
Kelas optik 1 / 1 / 1 / 2
Ukuran Saringan 124.5 * 100.5 * 18mm
Area Nempo Aktip 92.5 * 42.5mm
Ngiuhan Lampu DIN4
Ngiuhan gelap DIN5 ~ 9/9 ~ 13
Ngadung Ngadung Variabel Éksternal
Ngalihkeun Waktos  3 / 10000S
Pangaluyuan sénsitip Kontrol Stepless
Reureuh Waktos 0.1S / 0.4S / 0.8S
Sasayogian tanaga Li-batré & Surya
Dipeunteun Kamampuan Li-batré 1200mAh
Batré anu tiasa diganti nuhun
Suhu Operasi -5 ℃ ~ + 55 ℃
Nyimpen Suhu -20 ℃ ~ + 65 ℃
Low Amperage TIG Dipeunteun 5amp
Sensor Arc 4
Bahan Topéng PA / PP
Perlindungan UV / IR  DIN16
ujian nuhun
Batré Rendah nuhun
ngagiling nuhun
motong nuhun
LED teu
panalungtikan
Taros Kami