+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Helm las>Otomatis Darkening Welding Helmet

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568018196828127.jpg

Mexin Color Solar Powered Auto Darkening Las Helm kalayan stiker lancah

tanya
  • gambaran

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran
  • Kristal cair tina palapis optik, palapis optik, sareng panyalindungan pikeun ngalindung sinar ultraviolét sareng sinar infra red diadopsi pikeun ngajagi operator las tina kacilakaan ku sinar harmfu sapertos sinar ultraviolét, sinar infra red.
  • Injap lampu kristal cairan ngadopsi téknologi anyar anu otomatis ngarobah lampu anu dikawasa ku lampu .multilayer LCD sareng kaca anu dilapisan sacara efektif ngeureunkeun sinar ultraviolét sareng infra sinar sareng bijil anu katingali kalayan gampang ku cara ngajagi panon operator, sareng jantenkeun ka. nengetan objék las kéngingkeun, sahingga ngirangan kimpalan ulangan, sareng ningkatkeun efisiensi.
  • Desain aslina téknologi transformasi otomatis anu dianggo dina ngatur circuit ngamungkinkeun pikeun kacasoca pikeun bisa ngarobah lampu anu kuat pikeun lampu poék. Salaku hasilna, éta tiasa ngalindungan bentuk panon urang anu kacilakaan ku busur ngadadak.
  • Desain asli pikeun saklar Anti gangguan ngaganggu teu tiasa ningali yén jarak las kusabab ayana komplek anu caket dieu.

Saringan ganda nyegah UV ngabahayakeun UV / IR sareng lampu anu nyeri anu kuat dina kasus ophthalmia listrik.

Batok cangkang PP ngajagi pameunteu urang tina nyimpang sareng bahan ngabahayakeun nalika las, ngirangan kamungkinan tatu.

Aliran hawa seger, efektif dina nyéépkeun gas ngabahayakeun sareng lebu domba sareng karusakan sanésna kanggo awak pikeun nyegah lumangsungna pneumoconiosis padamelan.

Bahan polimér, kakuatan tinggi, bocor cahaya langkung cocog pikeun tren ayeuna sareng rupa-rupa adaptasi kana rupa-rupa lingkungan pagawéan.

Bungkusan & pengiriman barang

pak-pakan 

hiji

1) helm sareng na 

   lieur

2, Pék helm ku kantong plastik 3) Ngabéréskeun 20 kotak warna dina handapeun karton 4) Pasang kana 20 petunjuk 5) Pasang 20 helm kuli sareng sénsor kana kasus pembungkus 6) Bungkusan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus hiji (lami)

pak-pakan 

dua


1) helm sareng na 

   lieur

2) Bungkus helm sareng 

   kantong plastik

3) Pasang 16 petunjuk kana kotak bungkus 4) Pasang 16 hélem hérek sareng sél kana kotak bungkus

5) Pakét: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Perhatoskeun: Cara ieu kemasan henteu kotak-kotak warna.

pak-pakan


tilu


1) Pek las 

kantong sareng kantong plastik

2) Pasang petunjukna 

 kotak warna

3) Pasang helm las kimpel sareng kantong plastik kana kotak warna 4) Pasang Genem hélem anu dibungkus sénsitip kana bungkus luar 5) Bungkusan: (740mm × 345mm × 490mm)
Catetan: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus tilu (lami)
panalungtikan
Taros Kami