+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Air Supply Welding Helmet

Taros Kami

+ 86-513-81583326

mx200955

+ 86-513-81901596

[email dijaga]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Tingali deui
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1569462936149709.jpg

Motor Biru Sareng Hideung, Pu Air Pipe, Alat Penting Kanggo Industrial, Las, Jsb Et HXQ-9100

tanya
  • gambaran

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran

Powered Air Purifying Welding Helmet

Powered Air Purifying Welding Helmet Type

 HXQ9100

Powered Air Purifying Welding Helmet Weight

 1100g

Tiupan hawa

 220L / Min

Otomatis gelap helm las

 LYG-5500

motor

 spésifikasi

 Φ120mm H32mm

 kakuatan

 16W

 sora

 <54dB

 sah

 > 50000h

 Kaluaran hawa

 > 500L / Min

Nyaring

 Number model

 L307

 nyaring pas

 0.3um

 efisiensi filtrating

 > 99.97%

 sah

 3Y

Pipa hawa

 jumlah modél

 Φ35mm

 panjang

 0.8m

 material

 PU

batre

 Dipasang Kapasitas Lémium Batré

 6600mAH

 batre tegangan

 DC8.4V

 Pangeusian sareng ngaleupaskeun waktosna

 > 500

carjer

 kakuatan input

 AC100~240V

 daya output

 DC8.4V / 3A

Bungkusan & pengiriman barang

pak-pakan 

hiji

1) helm sareng na 

   lieur

2, Pék helm ku kantong plastik 3) Ngabéréskeun 20 kotak warna dina handapeun karton 4) Pasang kana 20 petunjuk 5) Pasang 20 helm kuli sareng sénsor kana kasus pembungkus 6) Bungkusan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus hiji (lami)

pak-pakan 

dua


1) helm sareng na 

   lieur

2) Bungkus helm sareng 

   kantong plastik

3) Pasang 16 petunjuk kana kotak bungkus 4) Pasang 16 hélem hérek sareng sél kana kotak bungkus

5) Pakét: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Perhatoskeun: Cara ieu kemasan henteu kotak-kotak warna.

pak-pakan


tilu


1) Pek las 

kantong sareng kantong plastik

2) Pasang petunjukna 

 kotak warna

3) Pasang helm las kimpel sareng kantong plastik kana kotak warna 4) Pasang Genem hélem anu dibungkus sénsitip kana bungkus luar 5) Bungkusan: (740mm × 345mm × 490mm)
Catetan: Pangurangan volume sareng paningkatan jumlah dibandingkeun sareng Bungkus tilu (lami)
panalungtikan
Taros Kami