+ 86-513-81901596

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>Tentang Kami

Ngeunaan US

INGIN Urang


Salaku peneliti profésional, produsén sareng saler, Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Limited Corporation mangrupikeun salah sahiji pabrik ngarah tina hélem helm di China. Kami aktip dina widang nyayogikeun produk pelindung panon pikeun prosés las, kalebet kacamata las, gelas kimpalan dibereskeun, hawa pédah respirator sareng kelengkapan.

Kalayan panalungtikan ilmiah canggih, ngahasilkeun sareng nguji alat, perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu ngarahkeun anu diajar sareng ngahasilkeun produk anu relevan di nagara urang. Kami keukeuh kana inovasi ilmiah sareng téknologi sareng panalungtikan sareng pamekaran anu mandiri. 20% karyawan perusahaan kami nyaéta teknisi, anu tim téknis reueus. Produk kami parantos ngahontal tingkat canggih internasional.

Pausahaan kami narjamahkeun dina inovasi kontinyu sareng gotong win-win sareng para nasabah. Kami kedah nyayogikeun produk sareng jasa anu paling luhur sareng kajujuran.

MX-9 Otomatis Darkening Welding Helmet ku kilat

MX-9 Otomatis Darkening Welding Helmet ku kilat

Naha milih AS


Percanten anjeun mangrupikeun kakuatan pendorong anu paling hébat pikeun kamajuan, punten percanten kami 100 persen.

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co., Ltd., ayana di Kota Nantong, Propinsi Jiangsu, mangrupikeun perusahaan ilmiah-téknologi, anu ngahususkeun dina ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual produk éléktronik. Produk utama: topeng las pémping otomatis, alat, tukangeunan, welder kandangian sareng kelengkapan sanésna saterasna.

sertipikat


Percanten anjeun mangrupikeun kakuatan pendorong anu paling hébat pikeun kamajuan, punten percanten kami 100 persen.

CE bijil

CE bijil

CE bijil

CE bijil

MAJLIS MAIN