+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Helm Las>Topeng Welding

Contact Us

+ 86-18352683591

Mx200955

+ 86-513-81901596

[email dilindhungi]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Ndeleng Liyane
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568017632279878.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605146031483690.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1605146031797248.jpg

Masker las sing ganti cahya Mexin otomatis digawe saka kulit sapi

Cocog kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Mecah.

Ukuran Ndeleng Super Gedhe "90mm * 34mm" kanthi 2 Sensor Premium

Kejelasan sing luwih apik, tampilan warna sejati 1/1/1/3 Kejelasan Optik

Tambah batere 

Kenyamanan sing paling apik nganggo Headband gaya poros 

Enquire
  • Description

  • Specifications Technical

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

Nganyarke Teknologi Werna Sejati menyang helm las Meksin-nambah visibilitas lan nyuda galur mripat kanthi minimalake pewarnaan jeruk nipis tradisional ing layar tampilan helm.


Specifications Technical

● Kejelasan sing luwih apik, Tampilan Warna Nyata

Saiki sampeyan bisa nggawe tampilan sing luwih apik.

Upgrading the welding helmet with true color technology preserves the existing 1/1/1/3 optical

clarity rating , but improves visibility by reducing the lime green tint.

● Wawasan sing jembar

True Color technology enables you to not only see better , but also see more .

The “90mm*34mm”large viewing area gives you a full range of vision in relation to the welding

area , which Enhances operator control.

● Headband Nyaman 

Headband kanthi bantal kenyamanan gedhe banget nyedhiyakake luwes, setelan lan dhukungan sing luwih apik supaya luwih pas lan nyaman.




Packaging & Shipping

packing 

siji

1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo kantong plastik3) Lie kothak 20 warata ing sisih ngisor karton4) Sijine pandhuan 205) Lebokake helm welding lan headset 20 ing kasus pengepakan6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

packing 

loro


1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo 

   tas plastik

3) Isine pandhuan 16 ing kothak kemasan4) Lebokake helm welding 16 lan headband menyang kothak kemasan

5) Kemasan: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Cathetan: Cara kemasan iki ora duwe kothak warna.

packing


telung


1) Paket welding 

helem nganggo kantong plastik

2) Isine pandhuane 

 kothak werni

3) Lebokake helem welding kanthi kanthong plastik ing kothak warna4) Sijine helem kimpalan welding Enem sing apik diiseni5) Kemasan: (740mm × 345mm × 490mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah angka dibandhingake karo Paket telung (lawas)
PANALITEN
Contact Us