+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Lensa Filter Helm Las

Contact Us

+ 86-18352683591

Mx200955

+ 86-513-81901596

[email dilindhungi]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Ndeleng Liyane
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568103581212919.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1568103580148100.jpg

Helm Las LY200E Kanthi Lensa Las Sensor 1 Sensor Arc

Enquire
  • Description

  • Inquiry

DESCRIPTION
  • Kristal cairan kanthi lapisan optik, optik, lan perlindungan sing nglindhungi sinar ultraviolet lan sinar infra merah diadopsi kanggo nglindhungi operator welding supaya ora kena kacilakan karo sinar harmfu kayata sinar ultraviolet, sinar infra merah .etc.
  • Injap lampu kristal cair nganggo teknologi anyar kanthi otomatis ngganti lampu sing dikontrol dening cahya .multilayer LCD lan kaca dilapisi kanthi efektif mungkasi sinar ultraviolet lan inframerah lan supaya cahya sing katon kanthi gampang supaya bisa nglindhungi mata operator, lan ngidini dheweke. mirsani obyek welding kanthi cetha, saéngga nyuda welding kanthi bola, lan nambah efisiensi.
  • Desain asli teknologi transformasi otomatis sing digunakake ing sirkuit ngontrol ndadekake kemungkinan kacilakan bisa ngganti cahya sing kuwat dadi cahya gelap. AS minangka asil, bisa nglindhungi mata kita bisa tatu kanthi busur dadakan.
  • Desain asli kanggo saklar Anti gangguan ora ngindhari obyek kanthi welding kanthi cetha amarga lingkungan sing komplek.

Filter kaping pindho supaya UV / IR sing mbebayani lan sinar mata sing kuwat nalika kasus optik optik.

Nihan PP nglindhungi wajah kita saka bahan spat lan mbebayani nalika ngelas, nyuda kemungkinan cedera.

Aliran udhara seger, efektif kanggo nyuda pelepasan gas mbebayani lan bledug lan karusakan liyane kanggo awak kanggo nyegah kedadeyan pneumokoniosis.

Bahan polimer, kekuatan dhuwur, bocor cahya luwih cocog kanggo tren saiki lan macem-macem adaptasi menyang macem-macem lingkungan pakaryan.

LY200E
Kelas Optik1 / 1 / 1 / 2
Ukuran Filter110 * 90 * 9mm
Area Ndeleng Aktif90 * 34mm
Shade CahyaDIN4.5
Shade petengDIN9 / 11 / 13
Shade ControlInternal
Ngalih Wektu 5 / 10000S
Pangaturan SensitivitasOra Ana
Wektu tundha0.2S
Pasokan DayaBaterai Li & Solar
Kapasitas Batere Li Batere600mAh
Batere sing bisa digantiOra Ana
Suhu Operasi-5 ℃ ~ + 55 ℃
Nyimpen Suhu-20 ℃ ~ + 65 ℃
Low Amperage TIG Dirating≥30amps
Sensor Arc1
Bahan TopengPA / PP
Perlindhungan UV / IR DIN16
testOra Ana
Batere KurangOra Ana
tlatahOra Ana
CutOra Ana
LEDOra Ana
PANALITEN
Contact Us