+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Helm Las>Kacamata Las

Contact Us

+ 86-18352683591

Mx200955

+ 86-513-81901596

[email dilindhungi]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Ndeleng Liyane
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1567999381673403.jpg

Mexin Auto - kacamata las ringan

Cocog kanggo TIG MIG MMA, Aplikasi Plasma kanthi Fitur Mecah.

Ukuran Ndeleng Super Gedhe "90mm * 34mm" kanthi 2 Sensor Premium

Better clarity , true color view  1/1/1/3  Optical Clarity

Tambah batere 

Kenyamanan sing paling apik nganggo Headband gaya poros 

Enquire
  • Description

  • Specifications Technical

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

The True Color Technology upgrade to Mexin welding helmets-improves visibility and reduces eye strain by minimizing the traditional lime green coloring in the helmet view screen.


Specifications Technical

● Kejelasan sing luwih apik, Tampilan Warna Nyata

Saiki sampeyan bisa nggawe tampilan sing luwih apik.

Nganyarke helem las kanthi teknologi warna sejati njaga 1/1/1/3 sing wis ana

rating kejelasan optik, nanging nambah visibilitas kanthi nyuda warna ijo jeruk nipis.

● Wawasan sing jembar

Teknologi Warna Sejati ngidini sampeyan ora mung ndeleng luwih apik, nanging uga bisa ndeleng luwih akeh. Area tontonan gedhe "90mm * 34mm" menehi macem-macem sesanti sing ana gandhengane karo area las, sing nambah kontrol operator.

● Headband Nyaman 

Headband kanthi bantal kenyamanan gedhe banget nyedhiyakake luwes, setelan lan dhukungan sing luwih apik supaya luwih pas lan nyaman.


Packaging & Shipping

packing 

siji

1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo kantong plastik3) Lie kothak 20 warata ing sisih ngisor karton4) Sijine pandhuan 205) Lebokake helm welding lan headset 20 ing kasus pengepakan6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

packing 

loro


1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo 

   tas plastik

3) Isine pandhuan 16 ing kothak kemasan4) Lebokake helm welding 16 lan headband menyang kothak kemasan

5) Kemasan: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Cathetan: Cara kemasan iki ora duwe kothak warna.

packing


telung


1) Paket welding 

helem nganggo kantong plastik

2) Isine pandhuane 

 kothak werni

3) Lebokake helem welding kanthi kanthong plastik ing kothak warna4) Sijine helem kimpalan welding Enem sing apik diiseni5) Kemasan: (740mm × 345mm × 490mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah angka dibandhingake karo Paket telung (lawas)
PANALITEN
Contact Us