+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Helm Las>Helem Welding Auto Darkening

Contact Us

+ 86-513-81583326

Mx200955

+ 86-513-81901596

[email dilindhungi]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Ndeleng Liyane
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999132142911.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131369853.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131847714.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131931195.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131950900.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131874461.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999131310305.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999132151679.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999132291788.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999132902642.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999133704954.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999133326589.jpg
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1604999133333344.jpg

Mexin Colour Solar Powered Auto Darkening Welding Helm nganggo stiker jays biru

Enquire
  • Description

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION
  • Kristal cairan kanthi lapisan optik, optik, lan perlindungan sing nglindhungi sinar ultraviolet lan sinar infra merah diadopsi kanggo nglindhungi operator welding supaya ora kena kacilakan karo sinar harmfu kayata sinar ultraviolet, sinar infra merah .etc.
  • Injap lampu kristal cair nganggo teknologi anyar kanthi otomatis ngganti lampu sing dikontrol dening cahya .multilayer LCD lan kaca dilapisi kanthi efektif mungkasi sinar ultraviolet lan inframerah lan supaya cahya sing katon kanthi gampang supaya bisa nglindhungi mata operator, lan ngidini dheweke. mirsani obyek welding kanthi cetha, saéngga nyuda welding kanthi bola, lan nambah efisiensi.
  • Desain asli teknologi transformasi otomatis sing digunakake ing sirkuit ngontrol ndadekake kemungkinan kacilakan bisa ngganti cahya sing kuwat dadi cahya gelap. AS minangka asil, bisa nglindhungi mata kita bisa tatu kanthi busur dadakan.
  • Desain asli kanggo saklar Anti gangguan ora ngindhari obyek kanthi welding kanthi cetha amarga lingkungan sing komplek.

Filter kaping pindho supaya UV / IR sing mbebayani lan sinar mata sing kuwat nalika kasus optik optik.

Nihan PP nglindhungi wajah kita saka bahan spat lan mbebayani nalika ngelas, nyuda kemungkinan cedera.

Aliran udhara seger, efektif kanggo nyuda pelepasan gas mbebayani lan bledug lan karusakan liyane kanggo awak kanggo nyegah kedadeyan pneumokoniosis.

Bahan polimer, kekuatan dhuwur, bocor cahya luwih cocog kanggo tren saiki lan macem-macem adaptasi menyang macem-macem lingkungan pakaryan.

Packaging & Shipping

packing 

siji

1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo kantong plastik 3) Lie kothak 20 warata ing sisih ngisor karton 4) Sijine pandhuan 20 5) Lebokake helm welding lan headset 20 ing kasus pengepakan 6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

packing 

loro


1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo 

   tas plastik

3) Isine pandhuan 16 ing kothak kemasan 4) Lebokake helm welding 16 lan headband menyang kothak kemasan

5) Kemasan: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Cathetan: Cara kemasan iki ora duwe kothak warna.

packing


telung


1) Paket welding 

helem nganggo kantong plastik

2) Isine pandhuane 

 kothak werni

3) Lebokake helem welding kanthi kanthong plastik ing kothak warna 4) Sijine helem kimpalan welding Enem sing apik diiseni 5) Kemasan: (740mm × 345mm × 490mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah angka dibandhingake karo Paket telung (lawas)
PANALITEN
Contact Us