+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Helm Las Pasokan Udara

Contact Us

+ 86-513-81583326

Mx200955

+ 86-513-81901596

[email dilindhungi]

Taman Nasional Hugang, Xindian Town Rudong, Jiangsu

Ndeleng Liyane
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1569462555872389.png
  • https://www.js-mexin.com/upload/product/1569462555805341.jpg

Motor Grey Lan Ireng, Pipa Air Pu, Peralatan Penting Kanggo Industri, Las, Etc HXQ-9000

Enquire
  • Description

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

Helm Las Pemurnian Udara Powered

Jinis Helm Las Pemurnian Udara Powered

 HXQ-9000

Bobot Helem Las Pemurnian Udara sing Didukung

 1100g

Air Flow

 220L / Min

Jinis helem welding otomatis

 LYG-5500

Motor

 Keterangan

 Φ120mm H32mm

 Power

 16W

 Noise

 <54dB

 Bener

 > 50000h

 Output udara

 > 500L / Min

Nyaring

 Panggil model

 L307

 nyaring tliti

 0.3um

 efisiensi nyaring

 > 99.97%

 Bener

 3Y

Pipa udara

 Nomer model

 Φ35mm

 dawa

 0.8m

 materi

 PU

baterei

 Kapasitas Radium Baterei Litium

 6600mAH

 baterei voltase

 DC8.4V

 Pangisi daya lan pambuwang

 > 500

Charger

 Daya input

 AC100~240V

 daya output

 DC8.4V / 3A

Packaging & Shipping

packing 

siji

1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo kantong plastik 3) Lie kothak 20 warata ing sisih ngisor karton 4) Sijine pandhuan 20 5) Lebokake helm welding lan headset 20 ing kasus pengepakan 6) Kemasan: (725mm × 485mm × 430mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah nomer dibandhingake karo Packing siji (lawas)

packing 

loro


1) helm lan sapanunggalane 

   headband

2) Paket helm nganggo 

   tas plastik

3) Isine pandhuan 16 ing kothak kemasan 4) Lebokake helm welding 16 lan headband menyang kothak kemasan

5) Kemasan: (540mm × 540mm × 310mm)

GW : 8Kg NW : 11Kg


Cathetan: Cara kemasan iki ora duwe kothak warna.

packing


telung


1) Paket welding 

helem nganggo kantong plastik

2) Isine pandhuane 

 kothak werni

3) Lebokake helem welding kanthi kanthong plastik ing kothak warna 4) Sijine helem kimpalan welding Enem sing apik diiseni 5) Kemasan: (740mm × 345mm × 490mm)
Komentar: Ngurangi volume lan nambah angka dibandhingake karo Paket telung (lawas)
PANALITEN
Contact Us