+ 86-513-81901596

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe

ABOUT US

ING KANGGO


Minangka peneliti profesional, pabrikan lan saler, Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Limited Corporation minangka salah sawijining produsen helm utama ing China. Kita aktif ing lapangan nyediakake produk proteksi mata kanggo proses welding, kalebu kaca tingal gelas, helm welding shade helikopter, respirator lan peralatan ngresiki udara sing dipasang.

Kanthi riset ilmiah sing luwih maju, ngasilake lan nguji piranti, perusahaan kita minangka salah sawijining perusahaan utama sing nyinaoni lan ngasilake produk sing relevan ing negara kita. We mekso inovasi ilmiah lan teknologi lan riset lan pangembangan independen. 20% karyawan ing perusahaan kita yaiku teknisi, yaiku tim teknis sing kudu dibayangke. Produk kita wis tekan level canggih internasional.

Perusahaan kita ngarahake babagan inovasi terus lan kerjasama win-win karo para pelanggan. Kita kudu menehi produk lan layanan sing unggul kanthi ikhlas lan semangat.

Helum Welding Helikopter MX-9 Auto kanthi kilat

Helum Welding Helikopter MX-9 Auto kanthi kilat

WHY CHOOSE US


Kepercayaan sampeyan minangka pasukan pendorong paling gedhe kanggo kemajuan, luwih dipercaya persen 100.

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co, Ltd, dumunung ing Nantong City, Jiangsu Province, minangka perusahaan ilmiah teknologi, sing duwe spesialisasi kanggo ngembangake, ngasilake, lan adol produk elektronik. Produk utama: topeng welding otomatis, alat, shunts, welder kandang jaran lan peralatan lan sapanunggalane.

certificate


Kepercayaan sampeyan minangka pasukan pendorong paling gedhe kanggo kemajuan, luwih dipercaya persen 100.

CE Certificate

CE Certificate

CE Certificate

CE Certificate

MARKET MAC